sim
26-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ TVZ

Η TVZ είναι μια νέα, νέα και δυναμική εταιρεία. Ωστόσο, η ομάδα του έχει μεγάλη εμπειρία στο βιομηχανικό τομέα των αξόνων και μονάδων ανάρτησης για γεωργικά μηχανήματα, εμπειρία που αποκτήθηκε στο παρελθόν από την συγχώνευση των δύο εταιρειών.TI.VI. και ΤΖ.

Το 2006 ιδρύθηκε η TVZ, εταιρεία μεσαίου μεγέθους, η οποία διατηρώντας παράλληλα μια αναμφισβήτητη ευελιξία και διαθεσιμότητα, εισήχθη στους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και μεταφορικών μέσων με μια σειρά από ενημερωμένα προϊόντα ικανά να ικανοποιούν τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις διατηρώντας μια σταθερή βάση για ταχεία ανάπτυξη στο μέλλον.
Η συνεργία, η ποικιλία της εμπειρίας που αποκτήθηκε και οι κοινές στρατηγικές που προέκυψαν από αυτή τη συγχώνευση, επέτρεψαν στην TVZ να προσφέρει υπηρεσίες, ποιότητα και όρους που να ικανοποιούν τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών της και να επιτρέπουν την επέκταση του δικού της επιχειρησιακού πεδίου.

Η ενότητα είναι δύναμη’’ και με αυτή τη σοφή λέξη η ΤVZ αντιπροσωπεύει μια επιχειρηματική πραγματικότητα που αποτελείται από ανθρώπους που ευνοούν τις άμεσες σχέσεις με άλλους κατασκευαστές μηχανημάτων, των οποίων οι ανάγκες και οι δεξιότητες είναι γνωστοποιημένες.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.