sim
24-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ GARDINI TECHNIK

GARDINI

Η εταιρεία Gardini Technik τοποθετείται στην εθνική και διεθνή αγορά και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γκρουπ κίνησης και παράλληλων αξόνων, τα οποία μπορούν να ονομαστούν ως πολλαπλασιαστές ταχύτητας ή μειωτήρες ανάλογα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Επί του παρόντος, προκειμένου να εκπληρώσει τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της και να διευρύνει το πεδίο δράσης της, η Gardini Technik κατασκευάζει και άλλα προϊόντα, όπως μεταβλητές ταχύτητας και πλανητικά γκρουπ (ενός ή περισσοτέρων σταδίων).

Η εμπειρία της εταιρείας παρέχει τη δυνατότητα προσφοράς ενός πολύ εξειδικευμένου και ανταγωνιστικού προϊόντος σε κάθε τομέα ξεχωριστά, εστιάζοντας στην ανθεκτικότητα και την αθόρυβη λειτουργία των γραναζιών: αυτό επιτρέπει στην Gardini να παράγει γκρουπ άριστης ποιότητας σε απάντηση της πρόκλησης της σταθερής εξέλιξης της αγοράς.

Αυτό σημαίνει: Τεχνολογία ανώτερου επιπέδου και προηγμένες επιδόσεις για μεγαλύτερη κερδοφορία και παραγωγή υψηλού επιπέδου.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.