Η TVS Eurogrip από την TVS Srichakra εξυπηρετεί τις ανάγκες της υπερατλαντικής αγοράς. Η πλήρης σειρά της εταρίας περιλαμβάνει τα βιομηχανικά πνευματικά ελαστικά, τα ελαστικά επισκευής φορτωτών, τα ελαστικά ελκυστήρων, τα ελαστικά τρακτέρ, τα ελαστικά γκαζόν και κήπων, τα ελαστικά αγροκαλλιέργειας, τα ελαστικά αγροτικών βιομηχανιών, τα ελαστικά επιπλεύσεως, τα ελαστικά αγροτικών εφαρμογών και τα ελαστικά πολλαπλών χρήσεων.

Η TVS Eurogrip έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα στην εξαγωγική αγορά, εξάγοντας υπερατλαντικά σε περισσότερες από 70 χώρες. Έχοντας ήδη εδραιώσει μια ισχυρή φήμη του brand σε αρκετές βασικές αγορές παγκοσμίως, ανταποκρίνονται επίσης στην ανάγκη να παραμείνουv σύγχρονοι και συναφείς στη σημερινή διαρκώς μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς και είναι έτοιμοι για μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Τα ελαστικά TVS Eurogrip είναι μια συγχώνευση των καλύτερων τεχνολογιών έρευνας και ανάπτυξης από την Ευρώπη και την Ινδία, με γνώμονα τη διορατικότητα γύρω από το σχηματισμό του έδαφος από όλο τον κόσμο. Σχεδιασμένα με ακρίβεια, με την υψηλότερη κατασκευαστική λεπτομέρεια και αυστηρούς ελέγχους, τα ελαστικά TVS Eurogrip έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε όλες τις υπερατλαντικές ανάγκες και να τις ξεπερνούν.