Από το 1980, η ABAC προσφέρει το σωστή σύνθεση ευελιξίας και εμπειρίας για τις επαγγελματικές και τις DIY (Do It Yourself) αγορές πεπιεσμένου αέρα.

Η νέα σειρά εμβόλων ABAC σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό της αγοράς σας, βασισμένο σε μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων, ισχυρά πρόσθετα και υπηρεσίες για μια επιτυχημένη πορεία πωλήσεων με ικανοποιημένους πελάτες. Τα αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα που χωρίζονται σε τρία διαφορετικά επίπεδα δημιουργούν μια τόσο ποικίλη ζήτηση, η οποία ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες των πελατών. Ελέγξτε τις νέες σειρές LINE, PRO και SILENT ή μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα επισκόπησης των εμβόλων. Επίσης, δείτε την προσφορά συμπιεστή κοχλία της ABAC. Όποτε απαιτείται συνεχής ροή αέρα, οι κοχλιοφόροι συμπιεστές ABAC αποτελούν μια ασφαλή επένδυση. Οι κοχλιοφόροι συμπιεστές ABAC είναι σιωπηλοί, 30% πιο αποδοτικοί από τους συμπιεστές εμβολοφόρων και σας προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χάρη στη μικρότερη δόνηση και λιγότερα κινούμενα μέρη. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι καθοριστικής σημασίας για τη νέα γενιά προϊόντων, παρέχοντας πλήρη ηρεμία!

Από τις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις κατευθείαν στην επιχείρησή σας μέσω χιλιάδων διανομέων σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, η ABAC σας παρέχει λύσεις plug & play εγκατάστασης με ετικέτα ποιότητας. Η ABAC παρέχει δίχως προβλήματα, τόσο πιστόνια όσο και κοχλιοφόρους συμπιεστές, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι και έτοιμοι για χρήση. Συμμετέχετε σήμερα σε έναν από τους χιλιάδες πεπειραμένους πελάτες που λειτουργούν εκατομμύρια συμπιεστές  της ABAC παγκοσμίως.