15-10-2021

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ VOLPI ΣΤO ΡΙΖΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ VOLPI ΣΤO ΡΙΖΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ VOLPI ΣΤO ΡΙΖΟ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ

🎦Η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ σε συνεργασία με το κατάστημα Γεωργικών μηχανημάτων της Τοπαλίδου Χριστίνας στο Ριζό Πέλλας πραγματοποίησε την Παρασκευή 1/10/2021 παρουσίαση – επίδειξη των ηλεκτρικών ψαλιδιών & αλυσοπρίονων του οίκου Volpi συγκεντρώνοντας πάνω από 20 ενδιαφερόμενους.🎦

🔰Η παρουσίαση περιλάμβανε ως βασικά προϊόντα την γκάμα των ηλεκτρικών ψαλιδιών, κονταροψάλιδων όπως επίσης και τα νέα μηχανήματα (αλυσοπρίονα) της επιτυχημένης σειράς Powercut. Εν συνεχεία έγινε η επίδειξη – δοκιμή σε δέντρα, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα όχι μόνο να γνωρίσουν αλλά και να δοκιμάσουν τα εργαλεία πάνω στην δουλειά για να εξακριβώσουν και οι ίδιοι την ακρίβεια, την ταχύτητα και την αξιοπιστία τους.

🔰Οι πρώτες εντυπώσεις και τα σχόλια ήταν άκρως θετικά μιλώντας για ευέλικτα και αξιόπιστα προϊόντα το οποία κατάφεραν να ανταπεξέλθουν άριστα ακόμα και σε διαφορετικές συνθήκες και ποικιλίες δένδρων.

🔰Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα της Τοπαλίδου Χριστίνας για την ζεστή φιλοξενία τους και την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και όλους τους ενδιαφερόμενους που παρευρέθηκαν στην επίδειξη.

ℹ️Δείτε στιγμιότυπα στο παρακατω βίντεο/>

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.