24-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟY SALVARANI

SALVARANI

Η νέα και δυναμική εταιρεία SALVARANI βρίσκεται στην καρδιά της Emilia, μια περιοχή παραγωγής που διαθέτει μεγάλη ιστορία στον τομέα των γεωργικών εξαρτημάτων, ενισχύεται από το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρίας, απευθυνόμενη στον τομέα της γεωργίας και της επαγγελματικής κηπουρικής.

Η SALVARANI προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υδραυλικών εξαρτημάτων ελέγχου και συναφών εξαρτημάτων, προσφέροντας επίσης την εμπειρία της για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων έργων.

Εστιάζοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, η ακρίβεια της εργασίας και η αξιοπιστία του προϊόντος είναι το αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας που αποσκοπεί στη βελτίωση. Αυτό μεταφράζεται σε προϊόντα με υψηλό τεχνολογικά και μηχανικά πρότυπα, ικανά να εγγυηθούν λειτουργικά και οικονομικά πλεονεκτήματα τόσο για τους κατασκευαστές όσο και για τα δίκτυα λιανικής.

Η SALVARANI προσφέρει αποκλειστικά στην Ιταλική αγορά τη μεγάλη σειρά TeeJet® για ψεκαστήρες και εξαρτήματα ψεκασμού,  την SHURflo® για αντλίες με διαφράγματα και την DAVIS για μετεωρολογικούς σταθμούς και συστήματα ανίχνευσης.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.