27-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ VOLPI

Η Davide & Luigi Volpi Spa κατασκευάζει μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού για την κηπουρική, τα φυτώρια, την κηπουρική και τη βιομηχανική χρήση: αξεπέραστα προϊόντα με αξιοπιστία, ανθεκτικότητα, αισθητική αξία και ειδικά για να είναι φιλικά προς το χρήστη.

Η Davide e Luigi Volpi Spa ιδρύθηκε το 1879 για την παραγωγή χειροποίητου σακιδίου. Με τα χρόνια η σειρά προϊόντων έχει γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένη προσθέτοντας ψεκαστήρες συμπίεσης, χειροκίνητους και ηλεκτρικούς καθαριστές, μικροϊονιστές, φυσητήρες σκόνης και σακίδια ηλεκτρονικών ψεκαστήρων.

Όλες οι φάσεις, από το σχεδιασμό έως και τις δοκιμές, εκτελούνται μέσα στην εταιρεία και κάθε λειτουργία του κύκλου παραγωγής υλοποιείται σχολαστικά σύμφωνα με τις διαδικασίες που καθιερώνονται και διασφαλίζονται από την πιστοποίηση ποιότητας UNI EN ISO 9001: 2015. Η συνεχής βελτίωση της επεξεργασίας καθώς και της τεχνολογίας επέτρεψε στη Volpi να παραμείνει ηγέτης στην αγορά, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας και υψηλό βαθμό αξιοπιστίας των προϊόντων.

Η επαγγελματική σειρά Volpi, που διακρίνεται από το brand VOLPI ORIGINALE, είναι η πιο γνωστή. Αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη γραμμή όπου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τόσο χειροκίνητα όσο και ηλεκτρικά, κατάλληλα για τον πιο απαιτητικό καταναλωτή αλλά και για όσους αναζητούν ένα επαγγελματικό προϊόν για συχνή χρήση υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας στο χρόνο.

Η σειρά GREEN FOX Line Home & Hobby, που χαρακτηρίζεται από το τετράφυλλο τριφύλλι, αντιπροσωπεύει μια άλλη σειρά προϊόντων παρόμοια με τη γραμμή Volpi Originale. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για πολλές διαφορετικές εφαρμογές με βάση τις ανάγκες. Αυτή η σειρά φέρει την ίδια ετικέτα ποιότητας “παράγεται από τον Davide e Luigi Volpi S.p.A.”

Η Βιομηχανική σειρά VolpiTech είναι μια ειδική γκάμα προϊόντων που αναπτύσσονται σε λευκό χρώμα, με ειδικές φλάντζες FPM ιδιαίτερα κατάλληλες για χημικές λύσεις. Αυτή η σειρά ψεκαστήρων χρησιμοποιείται στην κατασκευή, στο πεδίο, για τον έλεγχο παρασίτων και για καθαρισμό ή για βιομηχανικές εφαρμογές διαφόρων τύπων.

Με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, η Volpi είναι ικανή να ικανοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα του παρόντος ή / και μελλοντικού πελάτη της.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.