30-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ VMC

Η VMC, μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον τομέα του πεπιεσμένου αέρα, ιδρύθηκε στο Creazzo, βορειοανατολικά της Ιταλίας στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Χάρη στον ηγέτη και τον ιδρυτή της, τον κ. Virgilio Mietto και την οικογένειά του, σχεδιάζει και κατασκευάζει βαλβίδες και αεραγωγοί για συμπιεστές σύμφωνα με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αρχή ενσωμάτωσης εξαρτημάτων. Μια επαναστατική ιδέα που έχει αλλάξει τον τρόπο σύλληψης ενός συμπιεστή σε όλο τον βιομηχανικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια μιας πορείας σχεδόν 40 ετών, η VMC έχει επιτύχει 13 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αποδεικνύουν την τεχνογνωσία αιχμής της και την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στο όνομα μιας συνεχιζόμενης εγχώριας και διεθνούς ανάπτυξης καθώς και οικολογικής κατασκευαστικής εταιρίας.

Σήμερα η VMC είναι μια ενοποιημένη πραγματικότητα που πουλάει σε 40 χώρες και λειτουργεί μέσω της Ιταλικής έδρας της, των καταστημάτων της στην Κίνα και τις ΗΠΑ, καθώς και από αντιπροσωπείες και τους διανομείς στην Τουρκία, τη Ρωσία και τη Νότια Κορέα.

Με μεγάλη αποφασιστικότητα, η VMC έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη με στόχο όλο και πιο συμπαγείς λύσεις για τον πεπιεσμένο αέρα, δηλ. Μια ευκολότερη διαχείριση, συνολικές διαστάσεις, προγραμματισμένη συντήρηση, ασύγκριτη αποδοτικότητα και άψογη αποτελεσματικότητα.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.