20-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ VERZELLESI

VERZELLESI

Η Verzellesi S.r.l. είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1973, από το πάθος και την αφοσίωση των Valter, Gianni και Ivo Verzellesi, τριών αδελφών που ξεκίνησαν από κοινού μια μικρή χειροτεχνική επιχείρηση.

Σύντομα ξεκίνησαν μια νέα κατεύθυνση στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών για γεωργική χρήση. Ήταν η αρχή μιας εμπειρίας που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.
Αρχικά ξεκίνησε με την παραγωγή εξειδικευμένων δεξαμενών από τρίτους για διάφορες εταιρείες στον τομέα των ψεκαστικών, αλλά σύντομα άρχισε την ανάπτυξη ενός δικού του εμπορικού σήματος, σύμφωνα με το οποίο η Verzellesi S.r.l. άρχισε να πουλά απευθείας στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το εμπορικό σήμα της Verzellesi ξεκίνησε σε αυτό το σημείο να είναι γνωστό ως συνώνυμο της ποιότητας, της εμπειρίας, της προσοχής και του πάθους για το προϊόν στις ανάγκες των πελατών.

Από το 1994 έχει προστεθεί στην κατασκευή πολυεστέρα (παροπλισμένη από το 2014) και η τεχνολογία περιστροφικής χύτευσης, μια καινοτόμος τεχνική που επέτρεψε στην εταιρεία να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την περαιτέρω επέκταση στην αγορά.

Χάρη στη φιλοσοφία κατασκευής και την τεχνογνωσία που έχει συσσωρεύσει με την πάροδο του χρόνου, η επιτυχία του οίκου Verzellesi επέτρεψε στην εταιρεία να επεκτείνει σταδιακά το φάσμα των προϊόντων της και ταυτόχρονα την παραγωγική της ικανότητα.

Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν το πνεύμα όλων των επιχειρηματικών αποφάσεων.
Καθώς ένα ενεργό πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης επικεντρώνεται σε νέα προϊόντα, τεχνολογικές καινοτομίες και σεβασμό στο περιβάλλον, η μελέτη νέων παραγωγικών διαδικασιών, η ανάπτυξη λύσεων σχεδιασμού αιχμής και η χρήση νέων υλικών επιτρέπουν τη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας, της αξιοπιστίας, και τη συντήρηση όλων των προϊόντων της Verzellesi.

Σε μια αγορά που γίνεται ολοένα πιο δύσκολη και επιλεκτική, προσφέρουν ολοένα και περισσότερη δέσμευση για καινοτομία, εξυπηρέτηση πελατών και συνεχή έρευνα για την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων της.

Η Verzellesi ήταν πάντα οικογενειακή ιδιοκτησία και περνώντας από γενεά σε γενεά, εγγυάται τη συνέχεια της εταιρείας για το μέλλον.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.