23-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ OIKOY VALVOLMECCANICA

VALVOLMECCANICA

Η VALVOLMECCANICA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1974 σε ένα μικρό εργαστήριο, όπου ο Rolando Cevenini αποφάσισε να αναπτύξει την παραγωγή του στον τομέα του ψεκασμού.

Χάρη στο πάθος και τις καινοτόμες ιδέες του Rolando, οι εργασίες άρχισαν να αυξάνονται και χρειάζοταν νέες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, όταν το 1982 η Valvolmeccanica εγκαταστάθηκε τελικά στην σημερινή έδρα της στο Romagnano Sesia της επαρχίας Novara.

Κατά τα πρώτα χρόνια, η VALVOLMECCANICA επικεντρώθηκε στην κατασκευή ειδών που σχεδιάστηκαν από τους πελάτες της.

Όταν η Lorenza Cevenini εντάχθηκε το 1999 στην εταιρεία, έγινε ένα σημαντικό βήμα προόδου, διευρύνοντας έτσι την υπάρχουσα παραγωγή με το σχεδιασμό και την κατασκευή των δικών της προϊόντων. Δημιουργήθηκε μια νέα γκάμα προϊόντων VALVOLMECCANICA. Μέρος των επενδύσεων σε αυτή τη νέα γραμμή περιελάμβανε  την συμμετοχή στην έκθεση της EIMA 2002 στη Μπολόνια. (Διεθνής Έκθεση Γεωργικών και Αγροτικών Μηχανημάτων). Το γεγονός αυτό έδωσε στην VALVOLMECCANICA μεγάλη προβολή, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το 2009 η επιχείρηση παραδόθηκε στις Lorenza και Chiara Cevenini: η VALVOLMECCANICA συνεχίζει στη δεύτερη γενιά. Η Lorenza ως υπεύθυνη για τις πωλήσεις και η Chiara ως υπεύθυνη διοικήσεως. Ο Rolando εξακολουθεί να συμμετέχει ως Τεχνικός Διευθυντής Παραγωγής.

Χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε με την πάροδο των χρόνων και στη συνεχή έρευνα και επενδύσεις σε λύσεις νέας τεχνολογίας, η VALVOLMECCANICA,  με προϊόντα εξ ολοκλήρου MADE IN ITALY, έχει επιτύχει υψηλά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας, εξασφαλίζοντας το πιστοποιητικό UNI EN ISO 9001: 2008.

Κοιτάζοντας μπροστά, η VALVOLMECCANICA συνεχίζει να προχωράει δυναμικά και το 2017 προσχώρησε στο γκρουπ της Annovi Reverberi.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.