26-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ LING LONG

LEAO TYRES

LEAO TYRES

Η  εταιρία Shandong Linglong Tire Co, Ltd Ιδρύθηκε το 1975 και είναι μια εξειδικευμένη και μεγάλης κλίμακας τεχνολογικά κατασκευαστική ελαστικών με κορυφαία προϊόντα όπως υψηλής απόδοσης ακτινωτά (PCR) ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, ελαστικά φορτηγών (LTR) ελαφρού τύπου  καθώς και δεκάδες ακτινωτά ελαστικά φορτηγών (TBR).

Η Shandong Linglong Tire Co, Ltd είναι μια κινεζική ηγετική επιχείρηση κατασκευής ελαστικών, η οποία έχει καθιερώσει παραγωγικές βάσεις σε Zhaoyuan, Dezhou, Liuzhou, Jingmen και Ταϊλάνδη. Ενώ η δεύτερη υπερατλαντική βάση της στη Σερβία βρίσκεται υπό κατασκευή. Επιπλέον, η Linglong διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε Zhaoyuan, Πεκίνο και Βόρεια Αμερική καθώς και τα γραφεία ελέγχου της στην Ευρώπη για να αναπτύξει την τεχνολογία αιχμής. Τα προϊόντα της Linglong πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές και γίνονται αποδεκτά από σχεδόν 100 κατασκευαστικές παγκοσμίως με σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα, η οποία έχει εισέλθει στο παγκόσμιο σύστημα προμηθευτών παγκοσμίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.