24-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ IQ PARTS

Το ιστορικό

Η iQ Parts ιδρύθηκε το 1897 ως μέρος της Vogel & Noot για να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη αγορά της γεωργίας, παράλληλα με τον εξοπλισμό των αναλώσιμων ανταλλακτικών.

Με τα χρόνια, η παραγωγή επεκτάθηκε σημαντικά και ο οίκος Premium Parts αναπτυσσόταν συνεχώς σε ένα από τα κορυφαία brands στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη.

Το 2016, η Vogel & Noot διαιρέθηκε λόγω αφερεγγυότητας και η εταιρεία Premium Parts πωλήθηκε σε ένα Βέλγο επενδυτή. Το Brand δεν μπορούσε να διατηρηθεί και η iQ Parts γεννήθηκε ως νέoς οίκος.

Έκτοτε η IQ PARTS εργάζεται με επιτυχία για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, την διαχείριση, παραγωγή και εφαρμογή νέων προϊόντων που βοηθούν τους αγρότες να είναι πιο παραγωγικοί και επιτυχημένοι στη δουλειά τους.

Λύσεις υψηλής τεχνολογίας

Η υψηλότερη αντίσταση στην τριβή με την μέγιστη ελαστικότητα ήταν πάντα η προτεραιότητα των εξελίξεων της IQ PARTS. Παράγει 4 κατηγορίες ποιότητας ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές συνθήκες του εδάφους. Επιπλέον, προσφέρει 6200 τύπους εξαρτημάτων μαζί με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και σχημάτων για επιλογή. Τα προϊόντα της είναι συμβατά με 61 εμπορικά brands όπως τα: Amazone, Lemken, Pöttinger, Vigolo, Agrolux, Kvenerland, Vogel & Noot, Ovlac, Nardi, Otma και πολλά άλλα.

Greenline – Kαινοτομία φιλική προς το περιβάλλον

Γνωρίστε το ολοκαίνουργιο προϊόν της IQ PARTS – iQ Greenline. Οι ειδικοί της εταιρίας έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό έργο ώστε να δημιουργήσουν μια βιώσιμη λύση για τους αγρότες με προοπτική: αιχμές καρβιδίου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, εξαιρετικά υνιά αρότρου και ευρύ φάσμα εφαρμογών για τους καλλιεργητές.
Τα οργανικά εργαλεία προετοιμασίας του εδάφους δεν έχουν γίνει ποτέ τόσο καλά μελετημένα.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.