26-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ GIACCAGLIA G.

Η La Giaccaglia Giuliano & FIGLI s.r.l. ιδρύθηκε το 1980 με έδρα την Umbria ως: “Πράσινη καρδιά της Ιταλίας”. Ο πρώτος στόχος της εταιρείας ήταν η επεξεργασία εξαρτημάτων για την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και μηχανημάτων χειρισμού, με άμεση ανταπόκριση και ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Στηριζόμενη πάνω σε αυτό, με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία εντάχθηκε στον αγροτικό τομέα, όπου με τα χρόνια, εξελίχθηκε και έγινε πλέον ο πρωταρχικός και βασικός τομέας της καθώς επενδύει και στοχεύει στο μέλλον.

Η διανομή, με την πάροδο των χρόνων, αναπτύχθηκε πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα, προς ολόκληρη την Μεσόγειο, με κορυφαίες την Αφρική, την Αμερική, την Αυστραλία και τις Ασιατικές χώρες, δίνοντας ένα αξιοσημείωτο κίνητρο για την αύξηση του εύρους καθώς και για την τελειοποίηση των μηχανών με τον συνεχή εμπλουτισμό των εμπειριών. Οι τεχνικοί της εταιρείας, καθώς και η συνεργασία αγροτών με την βοήθεια συνεχών δοκιμών στον τομέα, καθιστούν τις μηχανές όλο και πιο κατάλληλες για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών, γεγονός που καθιστά τις μηχανές της μια σίγουρη επένδυση σε οποιοδήποτε έργο εταιρικού εκσυγχρονισμού.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.