24-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ GB TRANSMISSIONS

GB TRANSMISSION

Η GB δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 στη Bologna, στην καρδιά της μηχανικής βιομηχανίας και του κέντρου κατασκευής γκρουπ για τη μετάδοση ισχύος.
Από την παράδοση αυτής της περιοχής αλλά και από την ιστορία της εταιρείας αποδίδεται η τεχνογνωσία της GB στην καθημερινή επίλυση νέων προβλημάτων, δημιουργώντας ειδικά προϊόντα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε πελάτη και διατηρώντας κάθε στάδιο της παραγωγής εσωτερικά ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος τόσο των προϊόντων όσο και της ποιότητας.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται μια μετοχική δομή που την οδήγησε να κατέχει διεθνή ηγετική θέση. Χάρη στην σταθερή και δυναμική διαχείριση, η GB έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες και την ποιότητα, τον εφοδιασμό και την ευελιξία, αλλά χωρίς να ξεχνά τους παράγοντες που έχουν κάνει τον οίκο να ξεχωρίζει.

Στο πλευρό του πελάτη

Ενοποιημένη εμπειρία και συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες. Αυτοί είναι οι πυλώνες στους οποίους βασίζεται η τεχνογνωσία της GB για την ανάπτυξη προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για: εξατομικευμένες λύσεις για την επίλυση κάθε προβλήματος και για την κάλυψη κάθε απαίτησης που προσφέρει συνολική ποιότητα.

Ποιότητα

Η GB αναπτύσσει και κατασκευάζει προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού και κατασκευής. Η εξειδίκευση αποκτήθηκε σε περισσότερο από μισό αιώνα, από συστηματικούς και αυστηρούς ελέγχους καθώς και μια αλυσίδα εφοδιασμού πλήρως εντοπισμένη στην Emilia Romagna και την Ιταλία. Αυτοί είναι οι παράγοντες που εξασφαλίζουν καθημερινά την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος.

Καινοτομία

Ένας καλά οργανωμένος και ικανός τεχνικός τομέας όπου τα τμήματα και οι πόροι που ειδικεύονται στην έρευνα και την ανάπτυξη είναι οι κινητήριες δυνάμεις μιας εταιρείας που δεσμεύεται απόλυτα στην καινοτομία. Χάρη σε αυτό, η GB μπορεί να μετατρέψει ιδέες σε προϊόντα, τροφοδοτώντας ακόμη και τα πιο φιλόδοξα σχέδια κάθε πελάτη.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.