27-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ GAV

Η GAV είναι μια ιταλική εταιρεία με εξειδίκευση στην παραγωγή επαγγελματικών ψεκαστήρων χρώματος, αέρα, καθαρισμού καθώς και όλων των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα για τους επαγγελματίες στον εργασιακό κόσμο.

Με την πάροδο των ετών η GAV έχει αυξηθεί τόσο σε ποιότητα  όσο και μέγεθος, εισάγοντας στον κόσμο των κηπουρικών μια νέα σειρά προϊόντων για άρδευση: ψεκαστήρες κήπου, εξαρτήματα, νεφελοποιητές, αντλίες και σωλήνες άρδευσης.

Η αφοσίωση της GAV είναι ο καρπός της προσεκτικής και οργανωμένης εργασίας σε κάθε φάση παραγωγής της, υποβάλλοντας συνεχώς σε ποιοτικούς ελέγχους και ενδιάμεσες επιθεωρήσεις που επιτρέπουν την απόκτηση ενός πλήρως αξιόπιστου και κορυφαίου τελικού προϊόντος ικανό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών.

Η εμπειρία, οι ικανότητες, οι επενδύσεις και η επικεντρωμένη οργάνωση επέτρεψαν να αναπτυχθεί μια όλο και περισσότερο αφοσιωμένη εταιρική πολιτική που να ταιριάζει με την απόδοση και το σεβασμό προς το περιβάλλον, βασικά στοιχεία στη φιλοσοφία της GAV, ενισχύοντας έτσι την ιταλική της ταυτότητα και κατακτώντας ηγετική θέση στη διεθνή αγορά.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.