19-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ COMET

COMET

Από το 1959, το έτος ίδρυσής της εταιρείας στο Reggio Emilia της Ιταλίας, η comet έλαβε και πήρε την εμπιστοσύνη όλων εκείνων των πελατών που επιθυμούσαν ολο και ποιο φιλόδοξα έργα, Ξεκίνησε με την κατασκευή αντλιών για την επεξεργασία των καλλιεργειών στον αγροτικό τομέα και εν συνέχεια, τις επόμενες δεκαετίες, ξεκίνησε να ειδικεύεται  και σε άλλους τομείς.

Σήμερα η Comet δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς, δύο εξειδικευμένους για εξαρτήματα και ένα για τελικά προϊόντα: Γεωργία, Βιομηχανία και Καθαρισμός.

Αντλίες χαμηλής, μεσαίας και υψηλής πίεσης, μεμβρανοφόρες και φυγόκεντρες : αυτή είναι η γκάμα του τμήματος γεωργίας που προσφέρουν στους κατασκευαστές μηχανημάτων ψεκασμού. Η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των αντλιών είναι ένα πλεονέκτημα που αναγνωρίζεται και το οποίο καθιστά την Comet παγκόσμιο ηγέτη σε αυτόν τον τομέα εδώ και πολλά χρόνια.

Η σειρά προϊόντων των κλάδων Βιομηχανίας αποτελείται από αντλίες εμβολοφόρες υψηλής πίεσης, που χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, από τα συστήματα πλύσης αυτοκινήτων και οδοποϊίας μέχρι τις τυπικές βιομηχανικές και αστικές καθαριστικές εφαρμογές ώστε οι πελάτες να βρίσκουν τις σωστές λύσεις για όλες τις ανάγκες τους.

Ωστόσο η εταιρεία δεν περιορίζεται μόνο σε ανταλλακτικά. Ο τομέας καθαρισμού περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα πλυστικών υψηλής πίεσης, ζεστού και κρύου νερού, όπου ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών και αναφέρεται τόσο στην οικιακή όσο και στην επαγγελματική χρήση. Αυτή η γκάμα προϊόντων έχει επεκταθεί πρόσφατα με την εισαγωγή δύο νέων γραμμών, ηλεκτρικές σκούπες και στεγνωτήρια, χάρη στις οποίες παρουσιάζει στην αγορά πλήρες φάσμα προϊόντων για ολόκληρο τον τομέα καθαρισμού, τόσο για ημι-επαγγελματική όσο και επαγγελματική χρήση.

Η διαρκής συνεργασία σημαντικών εταιρειών, επιτρέπει την επέκτασή της σε συμπληρωματικούς τομείς, καθιστώντας την μία από τις πιο ολοκληρωμένες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της τεχνολογίας πεπιεσμένου νερού .

Σήμερα η Comet αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η αγορά, κυρίως λόγω της ευρείας γκάμας διαθέσιμων προϊόντων και υπηρεσιών – από τις σύγχρονες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στις αντλίες καθαρισμού χαμηλής έως τις αντλίες νερού υψηλής πίεσης. Αυτό πραγματοποιήθηκε χάρη στην εσωτερική ανάπτυξη, αλλά και στην απόκτηση αρκετών μεγάλων εταιρειών στον τομέα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.