20-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ BENZI

BENZI

Η BENZI ιδρύθηκε το 1955 κατασκευάζοντας γεωργικούς άξονες κίνησης PTO. Το όνομά της προέρχεται από τους αρχικούς ιδρυτές της εταιρείας: τον κ. Rolando Benzi και την σύζυγό του κ. Nunzia di Terlizzi.
Τη δεκαετία του ‘60 η εταιρεία ήταν εστιασμένη κυρίως στην ιταλική αγορά και στην ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων της.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 η εταιρεία άρχισε να εξάγει τα προϊόντα της σε ξένες χώρες στην Ευρώπη, καθώς και στη Ν. Αμερική και την Αυστραλία.
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80 οι στρατηγικές της εταιρείας επικεντρώθηκαν κυρίως στη συνεχή ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων και στη δημιουργία ενός διεθνούς εμπορικού δικτύου ικανό να ανταγωνιστεί σε παγκόσμια κλίμακα.
Μεγάλες επενδύσεις πραγματοποιήθηκαν και γίνονται συνεχώς για να βελτιστοποιηθεί η παραγωγή και η ποιότητα των προϊόντων της καθώς και να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών.

Το 1999, η εταιρεία REDUCO srl δημιουργήθηκε για την παραγωγή γεωργικών γκρουπ. Από τότε, η REDUCO ανέπτυξε και δημιούργησε ένα πλήρες φάσμα τυποποιημένων κι εξατομικευμένων γκρουπ τα οποία από σήμερα βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη. Τα γκρουπ αυτά έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να ικανοποιήσουν τις πιο επιλεκτικές απαιτήσεις των κατασκευαστών.

Σήμερα η BENZI εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξουσιοδοτημένων εισαγωγέων και αντιπροσώπων. Πλέον συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στην μηχανική, την παραγωγή και την εμπορία γεωργικών αξόνων κίνησης PTO.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.