19-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ ARAG

ARAG

Η Arag ιδρύθηκε το 1976 και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το βασικό σημείο αναφοράς στον τομέα των εξαρτημάτων ψεκασμού και στον τομέα γεωργίας ακριβείας.

Ο κατάλογος της Arag περιέχει περισσότερα από 4500 προϊόντα και προσφέρει μια πλήρη γκάμα, μοναδική και χωρίς ανταγωνισμό στην πληρότητα, στον γεωργικό κλάδο .

Η άμεση συνεργασία με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές ψεκαστικών μηχανημάτων, κάνει την Arag πρωταρχικό παίκτη που σχεδιάζει και παράγει την πιο ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων που υπάρχουν στον ψεκασμό.

Στο πλαίσιο των σχεδιασμένων λύσεων που προσφέρει  , ένας βασικός κανόνας παρουσιάζεται στα συστήματα παρακολούθησης GPS, υπολογιστών, ακροφύσια, καπάκια, βαλβίδες, φίλτρα και πολλά άλλα.

Η υψηλή ευαισθησία προς την αγορά καθώς και η προσέγγιση που προσανατολίζεται στον πελάτη επέτρεψαν στην Arag να αναπτύξει το ευρύ δίκτυο πωλήσεών της σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα ο όμιλος αριθμεί 3 υπερατλαντικές  θυγατρικές  με έδρα την Αυστραλία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία και πάνω από 400 άτομα προσωπικό.

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται σε έκταση 28.000 m² στην Reggio Emilia στην Ιταλία.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.