27-03-2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΥ ABAC

Από το 1980, η ABAC προσφέρει το σωστή σύνθεση ευελιξίας και εμπειρίας για τις επαγγελματικές και τις DIY (Do It Yourself) αγορές πεπιεσμένου αέρα.

Η νέα σειρά εμβόλων ABAC σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό της αγοράς σας, βασισμένο σε μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων, ισχυρά πρόσθετα και υπηρεσίες για μια επιτυχημένη πορεία πωλήσεων με ικανοποιημένους πελάτες. Τα αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα που χωρίζονται σε τρία διαφορετικά επίπεδα δημιουργούν μια τόσο ποικίλη ζήτηση, η οποία ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες των πελατών. Ελέγξτε τις νέες σειρές LINE, PRO και SILENT ή μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα επισκόπησης των εμβόλων. Όποτε απαιτείται συνεχής ροή αέρα, οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές ABAC αποτελούν μια ασφαλή επένδυση. Οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές ABAC είναι σιωπηλοί, 30% πιο αποδοτικοί από τους  εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές  και σας προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χάρη στη μικρότερη δόνηση και λιγότερα κινούμενα μέρη. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι καθοριστικής σημασίας για τη νέα γενιά προϊόντων, παρέχοντας πλήρη ηρεμία!

Από τις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις κατευθείαν στην επιχείρησή σας μέσω χιλιάδων διανομέων σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, η ABAC σας παρέχει λύσεις plug & play εγκατάστασης με ετικέτα ποιότητας. Η ABAC παρέχει δίχως προβλήματα, τόσο πιστόνια όσο και κοχλιοφόρους αεροσυμπιεστές, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι και έτοιμοι για χρήση. Συμμετέχετε σήμερα σε έναν από τους χιλιάδες πεπειραμένους πελάτες που λειτουργούν εκατομμύρια αεροσυμπιεστές  της ABAC παγκοσμίως.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.