15-10-2021

ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ & PELLET – ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ & PELLET – ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

💥 Ένα μεγάλο κεφάλαιο που έχει αλλάξει πλέον τα δεδομένα στον τρόπο θέρμανσης των κατοικιών μας. Οι νέες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα αυτό έκαναν πολλούς χρήστες να στρέψουν το βλέμμα τους στις γνωστές σόμπες.
Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου ή πέλλετ, αποτελούν έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο θέρμανσης, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση καύσης με την ενεργειακή οικονομία. Οι σύγχρονες ενεργειακές σόμπες, είναι απαλλαγμένες από τις αδυναμίες που έκρυβαν οι κλασικές παλαιότερες, καθιστώντας με απόλυτη ασφάλεια και ευκολία να χαρίσουν ζεστασιά σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.
Εφοδιασμένες με πυρίμαχο κρύσταλλο, οι σύγχρονες σόμπες υψηλής απόδοσης επιτρέπουν την οπτική επαφή με τις φλόγες, διατηρώντας την αίγλη του τζακιού, και προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια κατά την καύση💥

🔥Εδώ θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα από εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής απόδοσης ενεργειακές σόμπες πέλλετ και ξύλου, ώστε να καλυφτούν οι όποιες ανάγκες προκύψουν🔥

✅Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας αποτελείται από τις εξής βασικές κατηγορίες:

✨Σόμπες ξύλου – Είναι ένας σύγχρονος τρόπος θέρμανσης, που συνδυάζει υψηλή απόδοση καύσης με εξαιρετική ενεργειακή οικονομία. Παρέχουν πλήρη ασφάλεια καθώς διαθέτουν πόρτες από πυρίμαχο κρύσταλλο και καινοτόμο σχεδιασμό.

ℹ️ Αναλυτικότερα σχετικά με την κατηγορία αυτή, δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3h3GH67

✨Σόμπες Pellet (Αέρα & Νερού) – Αποτελούν εξελιγμένες συσκευές θέρμανσης υψηλής ποιότητας, που παρέχουν σημαντικές ευκολίες για μια σύγχρονη καθημερινότητα. Διαθέτουν τεχνολογία με εντυπωσιακές διευκολύνσεις και δυνατότητα ευρείας θέρμανσης.

ℹ️ Αναλυτικότερα σχετικά με την κατηγορία αυτή, δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/2Kj9PdE

🚹Εγγραφείτε τώρα στην κοινότητα της PROMEX και λάβετε εξειδικευμένες πληροφορίες από τον τομέα, τα προϊόντα και τις προσφορές μας, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3p7HMNa

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

🧰 Website & Live Chat: https://thermansi.promex.gr/

📧 Sales: sales@promex.gr

📧 Marketing: marketing@promex.gr

☎️ +30 2310 755400

☎️+30 2311 117554

📞Viber: 6949 445658

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.