3-03-2021

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

«Πολλαπλοί Τρόποι Παραγγελίας»

🈁Η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν δίχως καθυστέρηση & με άμεση εξυπηρέτηση. Δεν χρειάζονται πλέον αναμονές! Καταχωρείστε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή & από οπουδήποτε βρίσκεστε με μερικά μόνο κλικ στο κινητό σας.🈁

✅Οι επιλογές που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι οι παρακάτω:

▶️ Οnline παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος B2B
Ολόκληρος ο κατάλογος σε χονδρικές τιμές, με τις ισχύουσες προσφορές και εκπτώσεις. Εισάγετε το όνομα χρήστη και του κωδικού σας αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς σας ζητείται να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό κάνοντας εγγραφή.
▶️Παραγγελία μέσω email
Αποστέλλοντας το μήνυμά σας όλο το 24ωρο στο αντίστοιχο τμήμα πωλήσεων sales@promex.gr Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναγράφετε τον ειδικό κωδικό που αναφέρεται σε κάθε προϊόν στο site μας καθώς και αναλυτικά τα στοιχεία αποστολής σας (Διεύθυνση/Τρόπος πληρωμής/Τρόπος αποστολής).
▶️Παραγγελία μέσω Viber της εταιρίας (6949 445658)
Αποστέλλοντας το μήνυμά σας όλο το 24ωρο, αναγράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής και τους κωδικούς που επιθυμείτε.
▶️Παραγγελία μέσω Messenger της εταιρίας
Αποστέλλοντας το μήνυμά σας όλο το 24ωρο, αναγράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής και τους κωδικούς που επιθυμείτε.
▶️Τηλεφωνική Παραγγελία
Μέσω συνδιάλεξης στο σταθερό ή στο κινητό της εταιρίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα.

🚹Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο Portal Συνεργατών έχουν το πλεονέκτημα να συμμετέχουν στην Κοινότητα B2B της ΠΡΟΜΕΞ. Κάντε εγγραφή τώρα στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3bu1sXJ και θα έχετε σε αποκλειστικότητα τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

➡ Ενημέρωση τιμών σε real time
➡ Παρουσιάσεις νέων προϊόντων
➡ Τρέχουσες προσφορές
➡ Υπηρεσίες υποστήριξης
[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.