22-10-2021

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

♻️Είναι μια αξιόλογη λύση ενάντια στις παράσιτα φυτά και τους μύκητες  αποφεύγοντας την χρησιμοποίηση χημικών προϊόντων. Καίγοντας, δημιουργεί μόνο ατμό και διοξείδιο του άνθρακα. Δεν αφήνει καμία βλαβερή ουσία στο έδαφος.
Η αρχή στην οποία βασίζεται αυτή η τεχνική είναι η βράση των ιστών των παράσιτων φυτών. Η θερμοκρασία που μεταδίδεται στα λεμφοφόρα κύτταρα παράγει μια απότομη εξάπλωση του  κυτταρικού πλάσματος προκαλώντας το σπάσιμο της εξωτερικής  μεμβράνης.
Η τεχνική αυτή δηλαδή δεν καίει τα παράσιτα φυτά. Αμέσως μετρά την χρήση της, τα φυτά παρουσιάζουν διαφοροποίηση στην υφή και το χρώμα των φύλλων γίνεται εντονότερο.
Ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία ακολουθείται η εργασία καθορίζουν το κόστος της εκτέλεσης. Αυτά εξαρτιούνται από την ανάπτυξη των παράσιτων αλλά και από τον τύπο της επέμβασης που χρειάζεται να γίνει.
Η επίδραση στο περιβάλλον είναι μηδαμινή με μηδαμινά κοστολόγια.♻️

Οι χρήσεις & εφαρμογές της οικολογικής ζιζανιοκτονίας βρίσκουμε στα εξής:

🔋 Αμπέλια & Δέντρα, η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους και με διάφορα μηχανήματα και στα φρούτα αλλά και τα αμπέλια η τα ακτινίδια.
ℹ️Αναλυτικότερα σχετικά με την τεχνική αυτή, δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3G814vb

🔋 Ανοιχτής καλλιέργειας όπως καλαμπόκι, σόγια και ηλιόσποροι καθώς και λαχανικά με σύντομο κύκλο ζωής (ρόκα,μαρούλι), και καλλιεργήσιμα σε σειρές όπως πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδο και άλλα.
ℹ️Αναλυτικότερα σχετικά με την τεχνική αυτή, δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3vzhAiT

🌐Εγγραφείτε τώρα στην κοινότητα της PROMEX και λάβετε εξειδικευμένες πληροφορίες από τον τομέα, τα προϊόντα και τις προσφορές μας, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3phjmkk

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

🧰 Website & Live Chat: https://www.promex.gr
📧 Sales: sales@promex.gr
📧 Marketing: marketing@promex.gr
☎️ +30 2310 755400
☎️+30 2311 117554
📞Viber: 6949 445658

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.