11-11-2021

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ COVID 19

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ COVID 19

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ COVID 19

️Η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την λειτουργία της, και εναρμονισμένη με τα ανανεωμένα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, στοχεύει στην μέγιστη προστασία των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021 ανακοινώνονται τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00.

 • Πιο συγκεκριμένα για την εξυπηρέτηση του κοινού στις επιχειρήσεις προβλέπεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας, αλλά και η επίδειξη στην είσοδο της επιχείρησης πιστοποιητικού εμβολιασμού  ή πιστοποιητικό νόσησης ή αποτέλεσμα αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).
 • Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στις αυστηρές κυρώσεις που θα ισχύσουν στα φυσικά πρόσωπα στην περίπτωση μη αντιστοίχισης των αναγραφόμενων στοιχείων του φυσικού προσώπου στο επιδεικνυόμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας,  αλλά και στην επιχείρηση (χρηματικό ποσό και αναστολή λειτουργίας).

️Για την ασφαλή και άμεση εξυπηρέτησή σας, την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας καθώς και την ενημέρωσή σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σας προτείνουμε εναλλακτικά:

 • Επισκεφτείτε το e-shop μας στο promex.gr
 • Αποστέλλεται email ανάλογα με την υπηρεσία στις παρακάτω διευθύνσεις:
  info@promex.gr
  sales@promex.gr
  marketing@promex.gr
  accounting@promex.gr
 • Χρησιμοποιήσετε το messenger μέσω της σελίδας μας στο Facebook Promex Kechidis
 • Εγγραφείτε στην κοινότητα του Viber Promex ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3phjmkk

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

  Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
  Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.