26-12-2021

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ AIRMASTER ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ AIRMASTER ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ AIRMASTER ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ 


“Ευελιξία σχεδιασμού, κατασκευής για κάθε εργασία πεπιεσμένου αέρα”

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Η επιτυχημένη σειρά αεροσυμπιεστών Airmaster συνεχίζει την ανοδική πορεία της και έρχεται με ανανεωμένη γκάμα και νέες τιμές, μόνο από την PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ.

🛄Οι αεροσυμπιεστές είναι αρκετά διαδεδομένοι στις μέρες μας είτε προορίζονται για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση και αποτελούν μία σημαντική συνιστώσα της βιομηχανίας παραγωγής-κατασκευής ανάμεσα σε πολλές χώρες όπου η χρήση των εργαλείων αέρος είναι απαραίτητη, όπως συνεργεία αυτοκινήτων, βιοτεχνίες και φανοποιεία. Ο πεπιεσμένος αέρας που παράγουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ημι-επαγγελματική χρήση είτε για επαγγελματική. Η γκάμα των αεροσυμπιεστών έχει διευρυνθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών🛄

✅Στις παρακάτω 2 βασικές κατηγορίες θα βρείτε μία πλήρη σειρά αεροσυμπιεστών τόσο για επαγγελματική όσο και για ερασιτεχνική χρήση, όπως:

▶️ Αεροσυμπιεστές Μονομπλόκ.

Στα μονομπλόκ η κεφαλή και το μοτέρ είναι ενσωματωμένα και απευθύνονται περισσότερο για ημι-επαγγελματική χρήση. Η χωρητικότητα τους είναι από 24-100lit με ιπποδύναμη 2,5-3hp και πίεση 8bar.

▶️ Αεροσυμπιεστές Eπαγγελματικοί – Με κεφαλή.

Οι αεροσυμπιεστές με κεφαλή απευθύνονται σε επαγγελματίες και η κίνηση γίνεται μέσω ιμάντα. Η χωρητικότητα τους είναι από 50-300lit με ιπποδύναμη 3-4hp και πίεση 10bar.

ℹ️Αναλυτικότερα σχετικά με τα προϊόντα:

https://bit.ly/3sqcXbn

🌐Εγγραφείτε τώρα στην κοινότητα της PROMEX και λάβετε εξειδικευμένες πληροφορίες από τον τομέα, τα προϊόντα και τις προσφορές μας, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3phjmkk

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

🧰 Website & Live Chat: https://www.promex.gr

📧 Sales: sales@promex.gr

📧 Marketing: marketing@promex.gr

☎️ +30 2310 755400

Viber: 6949 445658

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.