18-12-2021

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ABAC ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ABAC ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ABAC
ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ

“Ολοκληρωμένες λύσεις πεπιεσμένου αέρα”

‼️ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ‼️

 🆕Η επιτυχημένη σειρά αεροσυμπιεστών ABAC έρχεται με ανανεωμένη γκάμα και νέες τιμές από την PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ🆕

🌀Οι αεροσυμπιεστές είναι αρκετά διαδεδομένοι στις μέρες μας & αποτελούν μία σημαντική συνιστώσα της βιομηχανίας αλλά και όλων των χώρων όπου η χρήση των εργαλείων αέρος είναι απαραίτητη, όπως συνεργεία αυτοκινήτων, βιοτεχνίες και φανοποιεία.
🌀Δεσμευμένοι στην ποιότητα, αξιοπιστία & την αμεσότητα, κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη με λύσεις στις οποίες μπορείτε να εμπιστεύεστε & να βασίζεστε καθημερινά.

Η τεχνογνωσία του Ιταλικού κολοσσού ABAC προσφέρει λύσεις πεπιεσμένου αέρα, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα από τους καλύτερους αεροσυμπιεστές, εργαλεία &  συστήματα διανομής αέρα για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

✅Στις παρακάτω 2 βασικές κατηγορίες θα βρείτε μία πλήρη σειρά αεροσυμπιεστών ανταποκρινόμενη με επιτυχία, τόσο για απλή ερασιτεχνική χρήση όσο & για επαγγελματικές εφαρμογές όπως:

▶️ Αεροσυμπιεστές Μονομπλόκ.

Στα μονομπλόκ η κεφαλή και το μοτέρ είναι ενσωματωμένα και απευθύνονται περισσότερο για ημι-επαγγελματική χρήση. Η χωρητικότητα τους είναι από 24-100lit με ιπποδύναμη 2,5-3hp και πίεση 8bar.

▶️ Αεροσυμπιεστές Eπαγγελματικοί – Με κεφαλή.

Οι αεροσυμπιεστές με κεφαλή απευθύνονται σε επαγγελματίες και η κίνηση γίνεται μέσω ιμάντα. Η χωρητικότητα τους είναι από 50-300lit με ιπποδύναμη 3-4hp και πίεση 10bar.

ℹ️Αναλυτικότερα σχετικά με τα προϊόντα:

https://bit.ly/2WZt560

🌐Εγγραφείτε τώρα στην κοινότητα της PROMEX και λάβετε εξειδικευμένες πληροφορίες από τον τομέα, τα προϊόντα και τις προσφορές μας, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3phjmkk

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

🧰 Website & Live Chat: https://www.promex.gr

📧 Sales: sales@promex.gr

📧 Marketing: marketing@promex.gr

☎️ +30 2310 755400
☎️ +30 2311 117554

Viber: 6949 445658

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.