22-12-2020

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πρωτοπόρες λύσεις, κερδοφόρα αποτελέσματα”

📜 Στη σύγχρονη μεταβαλλόμενη εποχή, οι επιχειρήσεις που κάνουν την διαφορά, καθοδηγούν & καινοτομούν μένοντας πάντοτε ανοιχτές σε νέες προκλήσεις.
Μερικές φορές τα προβλήματα που οι εταιρείες χρειάζονται επίλυση είναι πραγματικά σημαντικά, αλλά δεν έχουν απαραίτητα το ανθρώπινο δυναμικό να επικεντρωθούν σε αυτά. Καθίσταται η ανάγκη για βοήθεια από άρτια καταρτισμένους ανθρώπους σε τεχνικά θέματα και θέματα ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε νέες τεχνολογικές εφαρμογές & προϊόντα, θέτοντας έτσι ένα πλάνο υποστήριξης και συνεργασίας που ταιριάζει στις ανάγκες & τους στόχους της εκάστοτε εταιρίας.

📜 Η Επαγγελματική Συμβουλευτική & Τεχνική υποστήριξη αποσκοπεί στη διερεύνηση και αποσαφήνιση των εφαρμογών, των προοπτικών και των πιθανών λύσεων σχετικά με την επίλυση προβλημάτων για το σύνολο των πελατών.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό και προγραμματισμό δράσεων προς όφελος του πελάτη, αφού έχουν αποσαφηνιστεί οι επιθυμητοί γι’ αυτόν στόχοι.
Σύμφωνα με την βασική προσέγγιση (μοντέλο), η επαγγελματική συμβουλευτική αναπτύσσεται πάνω σε τρεις άξονες-στάδια:

  1. Κατανόησης των αναγκών & διαχείρισης των προβλημάτων.
  2. Ανάπτυξη γνώσης και τεχνικής υποστήριξης για το σύνολο των προϊόντων, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία και πιστοποιήσεις.
  3. Σωστή & συνεχής ενημέρωση σε νέες τεχνολογικές καινοτομίες και προϊόντα.

📜 Η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σας, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες των προϊόντων διαμέσου του εξειδικευμένου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας. Διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων, η οποία ανανεώνεται συνεχώς, υλοποιούμε την τεχνική υποστήριξη με όλα τα διαθέσιμα αρχεία & πληροφορίες στο σύνολο των προϊόντων.
Επιπλέον, το τεχνολογικό υπόβαθρο και οι υποδομές της επιχείρησης μας, όπως και η άμεση συνεργασία με τα τμήματα ερευνάς και ανάπτυξης των προμηθευτών μας, αποσκοπούν στην συνεχή ενημέρωση των πελατών μας για τις εξελίξεις του χώρου.

Με οδηγό την τεχνολογία και τους ανθρώπους μας, εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες όπως:

💠Συμβουλευτική προϊόντος από καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου.

💠Τεχνικές συμβουλές και υποστήριξη (διάθεση τεχνικών χαρακτηριστικών, τεχνικών σχεδιαγραμμάτων, πιστοποιήσεις κτλ ) για το σύνολο των προϊόντων.

💠Συνεχείς ενημέρωση σε νέες τεχνολογικές εφαρμογές και προϊόντα.

🎥Σε περαιτέρω ανάλυση στο παρακάτω βίντεο, η τεχνική ομάδα υποστήριξης της Promex Kεχίδης σας παρουσιάζει τον τρόπο βασικής συντήρησης στα ψαλίδια kamikaze Volpi & πιο συγκεκριμένα στο ηλεκτρικό ψαλίδι KV600, η οποία πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση καθιστώντας έτσι δυνατή την διαχείρισή του από τον ίδιο τον χρήστη, εύκολα & γρήγορα.
Όσοv αφορά την ετήσια συντήρηση του ψαλιδιού αυτή γίνεται είτε από την Promex είτε από τους εκάστοτε συνεργάτες μας υπό την καθοδήγηση της εταιρίας μας.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.