9-04-2021

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

“Κυρίαρχος στις αντλίες και συστήματα καθαρισμού”

H COMET διαθέτοντας εμπειρία 60 ετών στον γεωργικό τομέα κατασκευάζοντας αντλίες για τα ψεκαστικά συγκροτήματα, αποπλήρωσε την εμπιστοσύνη των πελατών της ανά τον κόσμο, επεκτεινόμενοι & σε άλλους τομείς.
Στοχοθετώντας τον πήχη όλο και υψηλότερα εδραιώνεται ως μια από τις πιο ολοκληρωμένες εταιρίες στον κόσμο στις τεχνολογικές καινοτομίες.

Σήμερα η COMET δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς:

Γεωργία:

Στην γκάμα του γεωργικού τομέα συμπεριλαμβάνονται αντλίες χαμηλής & υψηλής πιέσεως οι οποίες προσφέρουν πλεονεκτήματα αντίστοιχα ποιότητας όσο και ανθεκτικότητας.

Καθαρισμός:

Tο τμήμα καθαρισμού & απολύμανσης το οποίο περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα πλυστικών υψηλής πίεσης ζεστού & κρύου νερού αντίστοιχα, καλύπτοντας το μεγαλύτερο εύρος απαιτήσεων διαφορετικών πελατών και αναφερόμενο τόσο στην οικιακή όσο και στην επαγγελματική χρήση.

Βιομηχανία:

Η γκάμα των προϊόντων του κλάδου βιομηχανίας βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς τομείς όπως συστήματα πλυσίματος οχημάτων εώς τυπικές βιομηχανικές και αστικές εφαρμογές καθαρισμού.

Με την συνεργασία αυτή η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ ενισχύει τις διαθέσιμες επιλογές των προϊόντων της, προβάλλοντας ένα μεγάλο εύρος με μια καταξιωμένη κατασκευάστρια εταιρία η οποία ατενίζει το μέλλον με συνεχή πρόοδο, αποδίδοντας την εξαίρετη ποιότητα με την σχολαστική δεξιοτεχνία που διακρίνει το Ιταλικό design.
Ενισχύεται η ποιότητα των προϊόντων και ενδυναμώνονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες της όπως:

  • Συμβουλευτική υποστήριξη καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων προς τον επαγγελματία
  • Άμεση διαθεσιμότητα σε γνήσια ανταλλακτικά
  • Τεχνική υποστήριξη των πελατών σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας

Ως εμπορικός αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά, η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ πιστή στο όραμά της για υποστήριξη καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων προς τον επαγγελματία, ακολουθεί τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και θέτει νέα βήματα στον αγροτικό τομέα αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο μιας αναπτυσσόμενης συνεργασίας.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.