1-07-2021

ΑΞΟΝΕΣ ΒΕΝΖΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΒΕΝΖΙ

Εξελιγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης”

Εξελιγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης

⬛️ Η BENZI διαθέτοντας εμπειρία & τεχνογνωσία 60 ετών στον αγροτικό τομέα, κατασκευάζει άξονες κίνησης PTO όπως και εξαρτήματα (συμπλέκτες, ρολίπ, καστάνιες κτλ) καλύπτοντας κάθε ανάγκη στο τομέα της μετάδοσης κίνησης.

➡️ Άξονες κίνησης PTO:

ΑΞΟΝΕΣ ΒΕΝΖΙ

⬛️Η γκάμα των προϊόντων της είναι μακράν η ευρύτερη διαθέσιμη στην αγορά καλύπτοντας τη συντριπτική πλειοψηφία όλων των απαιτήσεων ισχύος και εφαρμογών για εξοπλισμό γεωργικών αξόνων PTO.

Χωρίζεται σε 2 βασικές κατηγορίες, ENERGY και EVOLUTION διαχωρίζοντας έτσι τους άξονες από χαμηλής ιπποδύναμης μέχρι υψηλής απόδοσης.

Η BENZI έχει τη δυνατότητα να εκτελεί δοκιμές φορτίου στους άξονες κίνησης PTO ώστε να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις ροπής που απαιτούν οι πελάτες.
Τα εξειδικευμένο τμήμα μηχανικών της βοηθά στο σχεδιασμό όλων των προϊόντων με αρχιτεκτονικές εφαρμογές CAD / CAM & λογισμικό 3D μοντελοποίησης παρέχοντας έτσι μέγιστες επιδόσεις, αρμοστές σε κάθε περιβάλλον εργασίας. Η τελική διαδικασία σφυρηλάτησης και χύτευσης γίνεται εξ ολοκλήρου από την BENZI μέσω τελευταίας γενιάς εξοπλισμού.

ΑΞΟΝΕΣ ΒΕΝΖΙ

Ακολουθεί τα παρακάτω χαρακτηριστικά για όλα της τα προϊόντα:

  • Συνεχής βελτίωση των παραγόντων ασφαλείας και της ζωής των προϊόντων
  • Συνεχής επέκταση της γκάμας προϊόντων
  • Βελτίωση των πεδίων εφαρμογής των προϊόντων
  • Παροχή γνήσιων ανταλλακτικών

Τα προϊόντα κατασκευάζονται σε εγκαταστάσεις παραγωγής οι οποίες κατέχουν όλες το πρωτόκολλο UNI EN ISO 9001: 2015.

Μερικές από τις βασικές αξίες που την χαρακτηρίζουν και ξεχωρίζουν τα προϊόντα της σε κορυφαία είναι η αξιοπιστία, αποδοτικότητα, καινοτομία και ασφάλεια.

Η BENZI μεταξύ άλλων συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της τεχνικής επιτροπής για την αναθεώρηση του προτύπου EN 12965.

⬛️Ως εμπορικός αντιπρόσωπος στην Ελληνική αγορά, η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ επενδύοντας στη σημαντική εμπειρία και γνώση που κατέχει ο Ιταλικός κολοσσός BENZI, διατηρούμε την άριστη συνεργασίας μας, στοχεύοντας στη θετική ανταπόκριση των πελατών μας.

🗨Ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες προς τον επαγγελματία όπως:

➡️Συμβουλευτική/Τεχνική υποστήριξη των πελατών σε όλη την διάρκεια της   συνεργασίας

➡️Άμεση διαθεσιμότητα σε γνήσια ανταλλακτικά

➡️Τελευταίας γενιάς εξοπλισμός

➡️Μέγιστες επιδόσεις σε κάθε περιβάλλον εργασίας

➡️Καινοτόμος σχεδιασμός

⬛️Η κινητήρια δύναμη προς νέες αγορές, οι συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογία παραγωγής, η συνεχής ανάπτυξη της εσωτερικής οργάνωσης και η συνεχής προσοχή που δίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέρει στην PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ το στρατηγικό πλεονέκτημα  πάνω στην εμπορία PTO κινητήριων αξόνων. Προβάλλοντας ένα μεγάλο εύρος προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές  συνεργαζόμενη με μια καταξιωμένη κατασκευάστρια εταιρία που τη διακρίνει το Ιταλικό design και η κορυφαία ποιότητα.

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.