21-05-2021

ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ & ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ & ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ & ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑΣ

“Τεχνολογία Ακριβείας
στην διάθεση της γεωργίας”

Η σύγχρονη φυτοπροστασία & ψεκασμός κάνει πολλά περισσότερα από το να χρησιμοποιεί απλώς προϊόντα συμβατά με το περιβάλλον. Κάθε σταγόνα του ψεκαστικού υγρού θα πρέπει να επικάθεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια επάνω στην κάθε επιφάνεια ενώ η επικάλυψη θα πρέπει να είναι όσο πιο ομοιόμορφη γίνεται παρέχοντας αποτελεσματικότερη προστασία στις καλλιέργειες.
Στις μέρες μας βάση των αυστηρών κριτηρίων αξιολόγησης της τεχνολογίας ψεκασμού, τα ακροφύσια επιφέρουν τέτοιο επίπεδο ακρίβειας που κανένας πριν από μερικά χρόνια δεν θα πίστευε ότι είναι εφικτό, τοποθετώντας έτσι την ASJ άξια ανταπόκρισης σε αυτήν την πρόκληση με εξαιρετικό ζήλο.

Η ASJ (εταιρεία που ανήκει στον όμιλο ARAG) ιδρύθηκε με βάση την εικοσαετή εμπειρία που απέκτησε στην αγορά ψεκασμού, ως ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστής ακροφυσίων.
Δεσμεύεται βαθιά στην έρευνα, το σχεδιασμό και την κατασκευή πλαστικών & κεραμικών ακροφυσίων υψηλής ποιότητάς που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής & υψηλή αξιοπιστία, χάρη στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και βαθιάς γνώση αυτού του τομέα.

Τα ακροφύσια της ASJ είναι κατάλληλα για πολλαπλές εργασίες στις καλλιέργειες, πέραν αυτού καλύπτουν και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις όπως:

♦Κατάλληλα για βιομηχανικές εφαρμογές
♦Κατάλληλα για υγιεινή περιβάλλοντος
♦Eιδικά κατασκευασμένα για απολυμάνσεις χώρων

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που τα χαρακτηρίζουν όπως:

🩸 Το σχήμα του ψεκασμού και το υλικό:
♦Ακροφύσια σκούπας
♦Ακροφύσια σκούπας διπλά
♦Ακροφύσια σκούπας  κατάλληλα για αέρα
♦Ακροφύσια σκούπας κεραμικά
♦Ακροφύσια σκούπας κεραμικά πλευρικά
♦Ακροφύσια ομπρέλας κεραμικά
♦Ακροφύσια ομπρέλας πλευρικά
♦Ακροφύσια ομπρέλας με ελίκωμα

🩸 Το δομικό υλικό:
♦Κατασκευασμένο από χυτευμένο πολυμερικό πλαστικό (ασετυλική ρητίνη), εξασφαλίζοντας υψηλή χημική σταθερότητα και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Ο ψεκασμός σε όλα τα ακροφύσια της ASJ είναι ακριβώς ίδιος, διαμέσου εκτενούς  προσπάθειας να επιτυγχάνεται πλήρη ομοιότητα. Ο ολοκληρωμένος ποιοτικός έλεγχος καθίστανται από την παραλαβή του υλικού μέχρι και τον τελικό σχεδιασμό του προϊόντος, εξασφαλίζοντας έτσι την συνεχή ποιότητα.
Φυσικά ή εταιρία έχει λάβει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ENAMA & ENTAM έτσι ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη ακρίβεια, καθώς και την απόδοση καθόλη την παραγωγή.

Ως εμπορικός αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά, η PROMEX ΚΕΧΙΔΗΣ βασιζόμενη σε μια συνεχή ανταλλαγή τεχνογνωσίας προβάλει λύσεις γεωργίας σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών και συνδυασμών για τον εξοπλισμό του ψεκασμού, βασισμένο στην καλλιέργεια και στους απαιτούμενους ψεκασμούς.
Ενισχύεται η ποιότητα των προϊόντων της τα οποία δομούνται από ευρέως δοκιμασμένα υλικά καθώς εγγυώνται αποτελεσματικές και ασφαλείς επιδόσεις.

Αποτελούμενα συστήματα της κατηγορίας αυτής μπορείτε να βρείτε στην εκτεταμένη σειρά από ακροφυσία ψεκασμού ASJ ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:⇓

[Sassy_Social_Share]

Εγγραφή στο Newsletter

Με τα νέα απο τον Κλάδο, τα προϊόντα και τις προσφορές μας

    Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας.
    Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου δημιουργούν νέες σχέσεις μαζί μας. Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας τα τελευταία νέα μας.