Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.promex.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.promex.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.promex.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.promex.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.promex.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

 

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα promex χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας), Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ, επάγγελμα. Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.

Πιθανόν, για λόγους στατιστικούς και έρευνας αγοράς να σας ζητηθούν από τη σελίδα μας ή και με άλλους τρόπους επικοινωνίας και κάποια άλλα στοιχεία τα  οποία και δεν είστε υποχρεωμένοι να μας δώσετε.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων και σβήνονται μόλις φύγετε από το site.

Η μόνη περίπτωση να σας ζητήσουμε να μας αποκαλύψετε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού είναι να συντρέχει λόγος να σας επιστρέψουμε χρήματα από επιστροφή προϊόντος, οπότε και θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία που θα σας υποδειχθεί από τον εκπρόσωπό μας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσουμε να μας αποκαλύψετε πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αν λάβετε δε σχετικό μήνυμα δεν προέρχεται από εμάς. 

Όλα τα στοιχεία των συναλλαγών σας θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα και η Εταιρία μας εν γένει με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλύψει ή θα δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, εκτός αν μας το επιτρέψετε εσείς εγγράφως ή αν υποχρεωθούμε από τις αρμόδιες αρχές με τη νόμιμη διαδικασία. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Με την παροχή των στοιχείων στα πλαίσια των συναλλαγών σας συναινείτε και αποδέχεστε επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ μας συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών στους υπαλλήλους και προστηθέντες μας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας και ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

Μπορούμε να κάνουμε χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας για να σας ενημερώνουμε για προσφορές και λοιπές διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες, εκτός αν μας δηλώσετε ότι δεν το επιθυμείτε.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του του Ν. 2472/1997 έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στο αρχείο μας  και δικαίωμα εναντίωσης. Πιθανόν, και με σκοπό τη διασφάλιση σας, να σας ζητήσουμε επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας πριν σας επιτρέψουμε την πρόσβαση ακόμα και στα δικά σας προσωπικά δεδομένα.