Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Ειδών Agritechnica 2017

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 01/12/2017

 

H μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για γεωργικών μηχανήματων και εξοπλισμού στον κόσμο, πραγματοποιήθηκε στις 12-18 Νοεμβρίου 2017, στο Ανόβερο της Γερμανίας.


Το συνολικό θέμα της Agritechnica φέτος ήταν το "Green Future - Smart Agriculture" (Πράσινο Μέλλον - Έξυπνη Γεωργία). Πάνω από 2.800 εκθέτες από 53 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως, παρουσίασαν τις τελευταίες καινοτομίες τους και τις νέες τεχνολογίες των μηχανών τους πάνω στην Αειφορική Γεωργία του Μέλλοντος.

Την ευκαιρία αυτή την είχαν περίπου 450.000 επισκέπτες από 138 χώρες, όπου είδαν και ενημερώθηκαν για τα νέα συστήματα διαχείρισης της καλλιέργειας, που στοχεύει στην περαιτέρω αύξηση της αποτελεσματικής Γεωργίας, διατηρώντας συγχρόνως τους πόρους της.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην ¨δικτύωση¨ (συνδεσιμότητα) που αποτελεί προϋπόθεση για την τελειοποίηση των επιδόσεων σε σύγχρονες, εξαιρετικά πολύπλοκες μηχανές, όπου τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα πρέπει να επικοινωνούν με μηχανικά και υδραυλικά συστήματα. Περίπου 700 εκθέτες παρουσίασαν τις τελευταίες λύσεις για τα εξαρτήματά τους. Οι ηλεκτρονικές συσκευές και οι αισθητήρες διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στην καινοτομία των γεωργικών μηχανημάτων και συστημάτων. Αυτό ήταν σαφές για να δει κανείς στην Agritechnica, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού χαρακτηριστικού DLG "Plant Protection". Οι τεχνολογίες και οι τάσεις που παρουσιάστηκαν εκεί - συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων πρόβλεψης, της μηχανικής και χημικής τεχνολογίας φυτοπροστασίας, του ελέγχου GPS, καθώς και της τεχνολογίας ροών και ροών - συναντήθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες. 

Στην έκθεση παρευρέθηκαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι της PROMEX-ΚΕΧΙΔΗΣ, Θεοδόσης και Χάρης Κεχίδης, όπου ενημερώθηκαν για τις νέες εξελίξεις στον Γεωργικό Κλάδο και για όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προϊόντα που θα καθορίσουν τη Γεωργία στα επόμενα χρόνια.

 

 iQPartsiQPartsiQParts

ValvolmeccanicaValvomeccanicaGardini

CometCometVerzellesiGBGB
ARAGARAGARAGARAGARAG