Η εταιρεία

H ΠΡΟΜΕΞ ΕΠΕ - ΚΕΧΙΔΗΣ ΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας, χονδρικη και λιανικη, γεωργικα μηχανημάτα και γεωργικα εξαρτημάτα για παρελκομενα για κατασκευαστές και εμπόρους, οπως και βιομηχανικα εργαλεια για ιδιωτες και επιχειρησεις. Η τριακονταετής πείρα του Κου Κωνσταντίνου Κεχίδη, ιδρυτή και γενικού διευθυντή, η συνέπεια και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης μαζί μια ομάδα έμπειρων συνεργατών είναι οι παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας.

Η ΠΡΟΜΕΞ κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με πελατειακή κάλυψη 98% πανελλαδικά και με φιλόδοξους στόχους για επέκτασή της στο εξωτερικό στα επόμενα χρόνια. Η εταιρία απαρτίζεται από 12 επαγγελματίες και εδρεύει στην Βιομηχανική ζώνη της Θεσσαλονίκης σε πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες. Οι υιοί του κ. Κεχίδη, Θεοδόσιος και Χάρης, είναι επικεντρωμένοι στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις αντιστοίχως, βοηθώντας τον πατέρα τους φέρνοντας καινοτομία και εδραιώνοντας τις αξίες της εταιρείας στην αγορά.

Η εταρεία συνεργάζεται με περισσότερα από εκατό κορυφαία παγκόσμια ονόματα όπως: Comer, GB, Abac, Arag, Braglia, Elletrouno, Tosello, Valvolmeccanica, Giaccaglia, Corma, Falc, Jantsa, Imovilli Pompe, Comet, Spring, Paterlini, Verzellesi, Paterlini, Papurex, Donati, Gav, Casa delle Ruote, CSC, TVZ, Tanesini, Officine Mingozzi, Dino Cars, Bruder, Vipiemme,  κτλ. και έχει δημιουργηση μακροχρόνιες και ισχυρές συνεργασίες, και καλύπτοντας πάνω από 15000 κωδικούς.

Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι της εταιρίας είναι η ενδυνάμώση της εσωτερικής οργάνωσης και η αύξηση του δικτύου πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων προσφέροντας πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες και φίλους της.


Η ΚΕΧΙΔH ΑΦΟΙ  ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας, χονδρικη και λιανικη, ειδων θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έχει στο ενεργητικό της 2 φωτοβολταϊκά των 100kw καθένα εγκατεστημένα στην στέγη της. Εισάγει και εμπορεύεται μηχανήματα παραγωγής ενέργειας και καύσιμης ύλης. Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια του εξωτερικού με σκοπό την καλύτερη και οικονομικότερη κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Στόχος μας είναι η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, περισσότερο ανταγωνιστικές τιμές, και συνεχή αναζήτηση ευνοϊκότερων και τεχνολογικά πιο αναβαθμισμένων προτάσεων για τους πελάτες και συνεργάτες μας.